Project – Buitenkantoor

Op een klassevolle manier klanten ontvangen thuis? - Het kan!

Het kantoor heeft een eigentijdse uitstraling met een prominente nadruk op zwarte matte accenten, wat een gevoel van elegantie en moderniteit toevoegt aan de hele ruimte. Een opvallende, vrouwelijke toets in dit kantoor wordt geleverd door het gebruik van marmer en fluweelroze stoelen. Het marmer voegt een vleugje luxe en klasse toe aan de inrichting, terwijl de fluweelroze stoelen een gevoel van warmte en verfijning brengen. Deze combinatie van materialen creëert een evenwichtige en uitnodigende sfeer waarin je graag wilt werken.

De ruimte is doordrenkt met natuurlijk licht, wat zorgt voor een heldere en inspirerende werkomgeving. Grote ramen en glazen deuren laten het daglicht overvloedig binnenstromen, waardoor de grens tussen binnen en buiten lijkt te vervagen en een gevoel van verbondenheid met de natuur wordt gecreëerd.

Een leuke bar in het kantoor voegt een element van ontspanning en gastvrijheid toe. Het is de perfecte plek om even pauze te nemen, te ontspannen of informele vergaderingen te houden. Zelfs de glazen in de bar zijn zwart, wat naadloos past bij de rest van het designconcept.

De deuren in deze ruimte zijn voorzien van een strak ontwerp zonder deurlijsten en zijn voorzien van matzwarte grepen. Dit minimalistische detail draagt bij aan de algehele strakke en eigentijdse uitstraling van het kantoor.

 

Fotograaf: AF fotografie