Corian

CORIAN: DE MOGELIJKHEDEN

Corian kent geen geheimen meer voor ons. Bruggeman Interieur bewerkt al jaren deze duurzame, massieve materie om er de beste projecten van te maken.  Onze expertise en know how zorgen dat ieder ontwerp perfect uitgevoerd kan worden in corian.

Corian

VOORDELEN VAN CORIAN

Door zijn veelzijdige ontwerpmogelijkheden wordt corian in heel uiteenlopende sectoren gebruikt: interieurs, gezondheidszorg, scheepsbouw, hotels, commerciële sectoren,...

Badkamermeubel

BEDENK HET EN MAAK HET

Graveren, kleuren, thermoformeren,... Corian® solid surface kan alles zijn wat u zich hebt voorgesteld. Golvende, zichtbaar naadloze, organische vormen, gedurfde effecten van kleur en lichtdoorlatendheid – als u het kunt bedenken, kunt u het ook maken met Corian®.

 

 

CORIAN

ONTDEK ALLE KLEUREN VAN CORIAN

Maak uw keuze uit een breed aanbod van trendsettende patronen en kleurtinten. Stel zelf uw eigen kleuren samen. En Corian® oppervlaktemateriaal werkt overal: het is dé oplossing voor architecten en ontwerpers die zich toeleggen op de gezondheidszorg, de hotelsector, horeca ,de kantoor- en scholenbouw en uiteraard de woningbouw.